Hírek

A Toyota lett az Év Autógyártója

A Toyota újabb rangos elismerést könyvelhet el magának, hiszen elnyerte az Autocar 2024-es "Év Autógyártója" díját.

Ez az elismerés nem csupán a márka széleskörű piaci jelenlétét és versenyképességét tükrözi, hanem kiemeli a Toyota modelljeinek tartósságát, megbízhatóságát és a hibrid hajtásláncok hatékonyságát is. Az Autocar szerkesztője, Mark Tisshaw szerint a Toyota minden kategóriában, a szuperminiktől a robusztus 4×4-es modellekig, kiemelkedően teljesít, és az autógyártó vezetése is mélyen elkötelezett az autók és az autózás iránt. Ez a díj különösen jelentős, mivel a Toyota az első autógyártó, amely kétszer is elnyerte ezt az elismerést, korábban 2020-ban már egyszer diadalmaskodott. Az Autocar kiemelte a Toyota „kivételes hírnevét a tartósság és megbízhatóság terén”, amely évtizedek kemény munkájának eredménye. A hibrid technológia hatékonyságát is méltatták, hangsúlyozva a mindennapi használat során nyújtott előnyeit.

Stuart Sanders, a Toyota (GB) kommunikációs és termékigazgatója szerint: „Az Autocar elismerése komoly megtiszteltetés, amely megerősíti, hogy minőségre, tartósságra és megbízhatóságra törekvő erőfeszítéseinket világszerte értékelik.” A Toyota továbbra is elkötelezett a karbonsemleges jövő és a többutas technológiai stratégia mellett, hogy minden ügyfél számára a legmegfelelőbb megoldásokat kínálja. A Toyota nyerte el a legjobb gyártónak járó díjat a 2024-es Autocar Awards díjátadón. A cím elismeri, hogy a márka a piaci szegmensek széles skáláján van jelen igazán versenyképes modellekkel, emellett kiemeli termékeinek bizonyított megbízhatóságát és tartósságát. A magazin azt is kihangsúlyozza, hogy a vállalatot olyan emberek vezetik, akik szeretik az autókat és az autózást, és ez tükröződik a járművekben is.

A díj átadásakor a Londonban tartott ünnepségen Mark Tisshaw, az Autocar szerkesztője így fogalmazott: „Az autópiac gyakorlatilag minden pontján, a legolcsóbb szuperminitől a legrobusztusabb 4×4-es modellekig a Toyota versenyben van. És ez az, ami a Toyotát a legjobb gyártóvá teszi 2024-ben.”

Az Autocar a Toyota elismerésének alapját adó tulajdonságok értékelésében kiemeli a márka „kivételes hírnevét a tartósság és a megbízhatóság terén, amelyet évtizedek alatt, kemény munkával szerzett, hiszen olyan autókat gyártott, amelyektől az emberek okkal várják el, hogy tartósak és jó képességűek legyenek”. A jelentés a Toyota hibridekre és azok bizonyítottan „nagyszerű hatékonyságára” is utal a mindennapi használat során.

Az Autocar véleménye szerint azonban az inspiráló vezetőség az, ami megkülönbözteti a Toyotát a versenytársaktól, és azt a tényt emelték ki, hogy a vállalatot „felülről lefelé olyan emberek irányítják, akik értik és szeretik az autókat és a vezetést”.
Stuart Sanders, a Toyota (GB) kommunikációs és termékigazgatója elmondta: „Az Autocar a világ egyik legelismertebb autóipari médiavállalkozása, így a legjobb gyártó címük elnyerése komoly megtiszteltetés. Hálásak vagyunk a díjért, és azért az elismerésért, amelyet a minőség, a tartósság, a megbízhatóság és a valódi vezetői vonzerő biztosítása érdekében tett folyamatos erőfeszítéseinkért kapunk minden általunk gyártott autó képében. Ragaszkodunk ehhez az elvhez, miközben felgyorsítjuk a mobilitás karbonsemleges jövője felé vezető utat, és folytatjuk többutas technológiai stratégiánkat, hogy a megfelelő embereknek a megfelelő megoldásokat kínáljuk a megfelelő helyen és időben.”

Gyöngyös

Toyota Gyöngyös
3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1.

Telefon: 06 (37) 503-503
Értékesítés: 06 (30) 9382-936
Szerviz: 06 (30) 603-3530

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartás
  • Hétfő-Péntek 8.00-17.00
  • Szombat: 8.00-12.00
  • Vasárnap: Zárva
Salgótarján

Toyota Salgótarján
3100 Salgótarján, Füleki út 154.

Telefon: 06 (32) 520-640
Értékesítés: 06 (30) 9382-936
Szerviz: 06 (30) 475-0429

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.